An Sibin Stationair Programma

Irish Horse Riding Vacation Horse TrailDit is de perfecte vakantie in het hart van de Ierse natuur voor zowel beginnende als gevorderde ruiters. Irish horse and equesrian holidays

Onze accomodatie is gelegen in het landelijke westen van Ierland, slechts een paar kilometer van het dorpje Mountshannon met zijn unieke nederzetting op het eiland Holy Island, gelegen in Lough Derg.
Irish Horse Riding Vacation Horses Near Dolmen Onze locatie ligt genesteld in de rollende heuvels van de Slieve Aughty Mountains met kilometers ruiterpaden in de nabije omgeving. Met heide bedekte turfvelden en uitgestrekte bossen nodigen ons uit de prachtige natuur te paard te ontdekken. Steeds opnieuw kan men genieten van fascinerende uitzichten over de rivier de Shannon en de groene velden omringd door eindeloze stenen muurtjes. Er zijn elke dag vele prachtige historische plekken te ontdekken: van de overblijfselen van kleine cottages waar poteen, een ierse alcoholhoudende drank, werd gestookt, tot statige herenhuizen met hun verfijnde ommuurde tuinen, en van oude begraafplaatsen tot heilige gebouwen. Een picknick aan de kust van het meer Lough Derg is een prettige onderbreking voor ruiter en paard. De meer gevorderde ruiter kan met een gids de omgeving verkennen en elke dag nieuwe uitzichten en routes ontdekken. Beginnende ruiters zullen in een ontspannen atmosfeer worden begeleid in het onder de knie krijgen van het paardrijden en de omgang met paarden. Uiteraard zal elke beginnende ruiter de kans krijgen om er met zijn of haar paard op uit te trekken in de prachtige omgeving.

donkeyHet centrale gebouw in ons paardrij centrum is een 300 jaar oude, smaakvol gerestaureerde boerderij. Onze gasten verblijven in aparte kamers met eigen badkamer en kunnen zich ontspannen in de gezellige gezamenlijke zitkamer. Het stevige Ierse ontbijt, de smaakvolle lunch en traditionele, huisgemaakte diners zullen genoten worden in de eetkamer onder het genot van een open turfvuur.