Verkoop En Fokkerij

horse_riding

Ierland staat sinds jaar en dag bekend als “Het land van het Paard” en heeft een wereldwijde reputatie betreffende het produceren van dieren van top kwaliteit met een befaamde veelzijdigheid, robuustheid, moed en intelligentie.

Als u gevallen bent voor onze prachtige Ierse paarden tijdens uw ruitervakantie hier, dan bestaat er wellicht de mogelijkheid de viervoetige vriend van uw dromen mee naar huis te nemen. Laat ons helpen uw droom uit te laten komen. We hebben ook contacten met andere goede stallen en fokkers. Om een kijkje te nemen in echte Ierse tradities mag u een dagje op een paardenmarkt niet missen. Het voelt als terug gaan in de tijd en is zowel een eerbetoon aan het paard als een onderdeel van de Ierse cultuur. Wees getuige van het bezegelen van een aankoop door het spugen in de handpalm gevolgd door een stevige handdruk!

Irish Horse Riding Vacation Horse and HoundIn de herfst organiseren we speciale tours naar de befaamde paardenmarkt in Ballisnasloe en voor verkoop van Connemara’s naar de ruige, maar prachtige bergen van Connemara. Wees voorbereid om opgenomen te worden in de Ierse cultuur als u struint tussen de paarden, pony’s, schapen en koeien gedurende de dag en terwijl u weer bijkomt in een kasteel hotel in de avond.